iloisuus ziet het levenslicht

iloisuus is live!

2016 is voor mij het jaar van de sprong in het diepe. Een jaar van ondernemen, op verschillende manieren. Een droom die uitkomt is mijn eigen webshop, met de naam iloisuus. Ik krijg veel vragen over die naam. Het is een Fins woord en betekent vrolijkheid. Het doel van mijn webshop is dan ook een kleine bijdrage te leveren aan het geluk van mensen. Hoe? Door unieke en gave producten van merken met een raak verhaal te presenteren. Het zijn mooi vormgegeven producten die je dag glans geven, die aanzetten tot actie of creativiteit of die aandacht vestigen op een maatschappelijk vraagstuk.

De producten die je bij iloisuus vindt zijn vaak handgemaakt en vrijwel allemaal van merken die niet op elke hoek van de straat te vinden zijn. Ik neem pas producten op in mijn collectie als ik vind dat er een boeiend verhaal achter het merk zit. Alle producten die ik verkoop, of het nu voor mezelf zou zijn of voor mijn kinderen, vind ik mooi. Vaak door de combinatie van de vormgeving, de kleurstelling en het materiaalgebruik. Maar zeker ook omdat ze gemaakt zijn vanuit een positieve gedachte!

Zo heb ik muziekkussens van Mellipou die de kleinsten onder ons met een lief, maar hip deuntje (Adele, Daft Punk, Michael Jackson) in slaap brengen. Of onwijs gave lampen van Vividgrey die Sabine zelf maakt in haar atelier met het idee dat het moderne erfstukken zijn die elk interieur overleven en generaties meegaan. Maar ook de sushi puzzel van GG* heeft mijn hart gestolen!

De afgelopen weken heb ik hard gezwoegd aan mijn webshop en het samenstellen van de collectie! Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en hoop dat jullie net zo enthousiast zijn!

Ik begin klein, maar er worden snel nieuwe merken en producten toegevoegd! Wil je op de hoogte geworden houden? Like iloisuus dan op Facebook. Uiteraard kun je ons ook volgen op Pinterest!

Groetjes Susanne