anatology toucan collectie iloisuus

Beestenbende!

Dieren, wij hebben ze niet. Geen echte dan. En dat is te merken. Noa en Sam vinden dieren net zo leuk als ik…van een afstandje dus. Ivo en ik zijn allebei niet opgegroeid met huisdieren, niet bewust in ieder geval. We hebben heus wel eens een konijn gehad, of een cavia. Maar nooit voor lang.

Wat we wel hebben is een lidmaatschap van Amersfoort Zoo. Daar zijn we dan ook regelmatig te vinden. Al zijn Noa en Sam nu op een leeftijd dat ze liever op de olifanten-automaat zitten dan naar de real-life versie kijken. Wat ze prachtig vinden zijn de aapjes. Afgelopen weekend waren we met de familie in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Een leuk, overzichtelijk park waar je in een paar uurtjes het merendeel van de fauna hebt kunnen zien. Ook de zeehondenshow was een aanrader (hoger gaan zitten dan rij 3 als je niet nat wilt worden, kwamen we te laat achter…).

Dierenfreak of niet? Anatology heeft een beestachtige collectie. Toen ik deze producten voor het eerst zag was ik meteen verkocht. Mooie stof en de prints zijn ontzettend scherp. De slaapzakken zijn verstelbaar en daardoor geschikt voor kinderen van 0-18 maanden. Een tof cadeau voor elke new-born of peuter. Leuk te combineren met een slabber of een handdoek uit dezelfde collectie.

Laat het beest in je los!

Liefs Suus

Anatology_iloisuus

Collectie Anatology op www.iloisuus.nl/shop